Ett problem med bokningssystemet har uppstått. Vänligen ladda om sidan.

Kvarstår problemet? Kontakta Sara på telefonnummer 073 045 38 35.

Kul att du vill musta!

Här hittar du datum och kan boka en tid för att få din frukt mustad. När du bokar tid kan du få musten från din egen frukt. Härligt va?

1

Välj datum

2

Ange information

3

Få bekräftelse

Laddar datum från databas, vänligen vänta...

Nu börjar vi!

Börja med att klicka Välj på den dag du vill musta. Ange sedan lite information som vi behöver för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. På slutet kan du skriva ut ett papper som intygar din bokning.Datum Plats Lediga kilo ?
Vi kan bara musta ett visst antal kilo frukt per dag. Här ser du hur många kilo av dem som finns lediga för dig att boka.
Övrig info
{{ date.date }} {{ date.place }} {{ date.kg }} {{ date.info }}

Bokningsprogrammet ska fungera i de flesta webbläsare, men om du har problem kan du ringa till Sara på nummer 073-045 38 35 eller maila sarastrad@gmail.com

Vad kul att du har valt att boka mustning {{ newBookingDate.date }}!

Nästa steg är att skriva in lite information som vi behöver för att kunna hjälpa dig så bra som möjligt.

Vi börjar med kontaktuppgifter.

Vad heter du? För och efternamn

Vad är ditt telefonnummer?

Vad är din mejladress? (frivilligt)

Nu tar vi lite information om hur du vill musta!

Hur många kilo frukt vill du totalt musta?

Vilken typ av frukt vill du musta? ex. Äpplen, Päron

Finns det något mer du vill att vi ska veta? ex. om du vill ha musten pastöriserad, eller när du vill lämna in frukten.För att kunna hantera din bokning behöver vi (AL Saras Trädgårdsrestaurering AB) spara viss information. Genom att klicka på "Skicka bokning" godkänner du att vi sparar den information som angivits ovan. Informationen inkluderar namn, telefonnummer, mailadress, antal kilo frukt att musta, typ av frukt, datum för mustningen, och den information som skrivits under "Finns det något mer du vill att vi ska veta?".

Hur hanterar vi uppgifter? Informationen sparas bara så länge den behövs, vilket betyder att informationen raderas när mustnings-säsongen är över och senast vid årsskiftet samma år som informationen angivits. Informationen används för att hantera din bokning och kommer bara hanteras av personer anställda på AL Saras Trädgårdsrestaurering AB eller personer anlitade av AL Saras Trädgårdsrestaurering AB, samt i viss utsträckning av Google LLC. Informationen används för att hantera din bokning, till exempel för att kunna ta kontakt med dig om mustningen.

Det är din information! Det betyder att du har rätt att få informationen ändrad och raderad om du vill. Du har även rätt att begära ut den information vi har om dig. För att ändra, radera, eller begära ut informationen om dig så tar du kontakt med AL Saras Trädgårdsrestaurering AB. Det går exempelvis att göra via mail, sarastrad@gmail.com, eller via telefon, 073 045 38 35.

Vi hoppas att bokningsprogrammet ska fungera felfritt men vi reserverar oss för felskrivningar och fel i bokningsprogrammet samt förbehåller oss rätten att ta bort oseriösa bokningar.

Genomför bokning...

Tack för din bokning!

Du har bokat {{ newBooking.kg }} kg frukt för mustning {{ newBookingDate.date }}.

Mustningen sker i {{ newBookingDate.place }}. Inlämning av frukten sker senast kvällen innan. När du anländer finns tomma lastpallar (under skärmtaket) att ställa frukten på. Ta sedan en lapp från väggen, fyll i och lägg lappen bland frukten.

Om du behöver göra några ändringar i bokningen mailar du sarastrad@gmail.com eller ringer Sara på nummer 073 045 38 35.

{{ newBookingDate.info }}

Varmt Välkommen!